Aya l-ar fi admirat pe Mocanu când acesta a fost în vizită în casa din Istanbul împreună cu Jador, iar unele dintre concurentele din casa spun că tânăra ar juca la mai multe capete.

Chiar dacă se tot tatona cu Marinescu sau cu alți băieți, se pare că Aya l-ar dori, în realitate, pe Mocanu, fapt pentru care a primit numeroase critici din partea colegelor sale din emisiune.

Aya de la „Puterea dragostei”, în centrul discuțiilor

„Nu s-a lăsat călărită, dar s-a lăsat pupată și atinsă de toți”, a comentat una din colegele Ayei, moment în care blondina a izbucnit.

„M-a atins pe mână, ete na”, a strigat ca din gură de șarpe concurenta de la Puterea dragostei apărându-se.

Scandal în casa „Puterea Dragostei”! Aya, criticată dur de colegele sale
Scandal în casa „Puterea Dragostei”! Aya, criticată dur de colegele sale

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu doar Andrada a observat același lucru, ci și Maria, fata care a intrat de curând în show: „Te-a cuprins pe la spate. Camera, se vede? A cuprinde, e așa, și când te-a luat, am văzut cu ochii mei, te-a luat așa”.

Maria: „Te-a cuprins de sâni!”

Maria a pus în scenă cum a fost atinsă Aya în timp ce concurenta îi trimitea mesaje lui Bogdan Mocanu, probabil promițându-i și lui o relație

„Te-a cuprins de sâni”, i-a spus Maria Ayei. „Da, m-a cuprins de sâni. Bine că nu m-a cuprins de altceva”, a continuat Aya vizibil iritată de această discuție.

Scandal în casa „Puterea Dragostei”! Aya, criticată dur de colegele sale
Scandal în casa „Puterea Dragostei”! Aya, criticată dur de colegele sale

Fetele au continuat să dezbată acest subiect, iar Aya, oricât de multe argumente ar aduce legat de acuzațiile pe care le-a primit nu a reușit să le convingă pe toate. Maria și Andrada au rămas ferme în convingerea lor, potrivit căreia concurenta joacă destul de murdar în emisiunea „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată alături de doi maneliști celebri. Lângă cine a fost surprinsă blondina

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si