Nelson Pop surprinde din nou, în Ajun de Crăciun. Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” și-a împodobit bradul de Crăciun cu euro. Pe lângă globulețe și instalații, Nelson și-a accesorizat pomul de Crăciun cu teancuri de bani. Poza a făcut furori în mediul online.

nelson pop și bradul de crăciun
Bradul lui Nelson Mondialu.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Nelson Mondialu face acuzații grave: "Am fost bătut! Au dat cu bocancii!" Cum se simte tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei?

Nelson Pop și Colinda anului 2020

Nelson Mondialu și-a obișnuit fanii cu renumita colindă cântată de el în preajma sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, bărbatul a scos o nouă melodie intitulată „ Colinda românilor” după ce anul trecut a scos „Colinda Ardealului”.

Citeste si: Nelson Mondialu a plecat la colindat. Cum a sfidat bărbatul pandemia

Piesa este filmată la munte, într-un cadru specific acestui sezon, acompaniat de o gașcă de „Moș Crăciuni”. Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut senzație cu noua piesă, în mediul online. Internauții au reacționat imediat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si