Mariana și Rareș de la Puterea dragostei este poate cel mai așteptat cuplu de la acest început de an. Deși, sunt mulți care ar fi vrut să o vadă pe Mariana alături de Cristi Comănici, se pare că aceștia vor rămâne doar prieteni buni.

Anunț bombă din partea lui Rareș

Cum Rareș și-a anunțat fanii de câteva zile că urmează o bombă, toți speră că în emisiune va fi făcut chiar acest anunț, faptul că el și Mariana sunt un cuplu.

Citeste si: Doi concurenți, iubiți înainte să intre în casa „Puterea dragostei”? Ce a ieșit la iveală

Pe de altă parte, pe conturile lor de socializare, Mariana și Rareș sunt mereu ironici unul cu altul, semn interpretat de fani ca fiind din iubire. Zilele trecute de exemplu, într-un live al Marianei în care era prezent și Rareș, concurenta de la Puterea dragostei a spus: ”Rareș are iubită la Oradea”, iar replica tânărului a venit imediat: ”Are Mariana și Comănici un fan page care știe totul despre mine”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Rareș s-a întors la Puterea dragostei pentru Mariana

Luna trecută, Rareș a plecat de la Puterea dragostei, însă s-a întors în scurt timp. El a declarat atunci că a revenit în emisiune pentru Mariana și va face tot ce-i stă în putință pentru ca aceasta să devină iubita lui. El a revenit la Puterea dragostei, votat fiind de telespectatori, asta înseamnă că și fanii emisiunii își doresc să vadă cum se dezvoltă povestea dintre Mariana și Rareș.

Citeste si: Un nou scandal la „Puterea Dragostei”. Doi concurenți la un pas de bătaie

De altfel, chiar Mariana a dezvăluit în mai multe rânduri că este atrasă de Rareș, deși ea este până acum cea mai curtată concurentă de la Puterea dragostei.

Sursa: WOWBIZ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si