Livian Pop duce o viață de burlac convins. „Bună dimineața, prietenii mei, cu zâmbetul pe buze ne începem ziua în forță. Sunt fericit pentru că mi-am luat uscător de rufe. Îmi îngreuna un pic situația, pentru că am rămas la un moment dat fără lenjerie intimă. Mi-am mai spălat eu de mână și așa. Când ai un uscător de haine și poți să-ți speli hainele e altceva.

O zi frumoasă, prieteni, la fel de frumoasă ca și peisajul de afară. Vă pupăcesc!” a transmis Livian de la „Puterea Dragostei”.

livian de la puterea dragostei viață de burlac
Livian Pop și papagalul Tokyo.[Sursa foto: Instagram]

Livian Pop și-a cumpărat un papagal, pe nume Tokyo, pentru a-i alina singurătatea. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a găsit tastatura vandalizată de animalul de companie. Papagalul i-a scos toate butoanele tastaturii de la computer.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ligi și Livian au scos o piesă împreună! Declarație incredibilă de dragoste: "Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă"

Băiatul lui Nelson Mondialu își petrece majoritatea timpului la sala de fitness sau în vizită la părinții săi din Cluj.

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu s-au despărțit

Livian de la „Puterea Dragostei” a format un cuplu cu Florentina Neagu. Cei doi locuiau împreună și făceau toate treburile casnice în doi. În urmă cu doar câteva săptămâni, cei doi s-au despărțit. Tânărul a afirmat că nu se mai înțeleg și relația lor s-a consumat.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, declarații cu privire la viitorul copil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si