Simina Loica a dat de pământ   cu Alexandra Stan, concurentă la „Survivor România”. Tânăra mămică a declarat că Alexandra Stan este „praf, varză!”. Urmăritorii brunetei au îndemnat-o să meargă și ea în cadrul competiției, însă ea a replicat: „Nu sunt capabilă să ajung acolo. Să fiu inutilă cum e una deja acolo!”.

simina puterea dragostei și alexandra stan
Alexandra Stan la Survivor România.[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Simina de la „Puterea Dragostei” a transmis că îi pare rău de Georgiana de la „Survivor România”: „Îmi pare rău de ea. Și urât că este jignită. Nu ea a ales să fie mai grăsuță!”.

Citeste si: Alexandru Zănoagă la Survivor România 2021? Ce spune fostul concurent de la "Puterea dragostei"

Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”- se înscrie la „Survivor România”?!

După ce nume celebre de la „Puterea Dragostei” au decis să participe la „Survivor România”, precum Jador și Culiță Sterp, Zănoagă a luat și el în calcul această decizie. Bărbatul a transmis pe contul lui oficial de Instagram că nu va spune „nu” unei astfel de provocări.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a surprins fanii. Clipul video care face senzație

„Îmi place Survivor...mă gândeam dacă era Alex la „Razboinicii” ce se întâmpla!” a zis Simina Loica care își încurajează soțul să meargă în cadrul competiției.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a adăugat: „Cred că este greu și pentru mine și pentru el dacă se va înscrie!”.

simina puterea dragostei și alexandra stan
Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

În prezent, Simina și Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” locuiesc împreună în București alături de fiul lor Dominic. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Citeste si: Alexandru Zănoagă de la Puterea dragostei vrea la Survivor România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si