Florentina Neagu este mai sexy ca niciodată. Bruneta lucrează mult la aspectul său fizic, așa că merge regulat la sala de fitness. De curând, Florentina-Nicoleta Neagu și-a expus pătrățelele de pe abdomen, lucrate intens la sală.

Citeste si: Livian și Florentina se pregătesc de botez! Anunțul făcut de câștigătorul "Puterea dragostei"

fosta iubită a lui livian de la puterea dragostei
Flori Neagu la sală.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Flori Neagu nu și-a refăcut viața după despărțirea de Livian Pop, însă a declarat că atât ea, cât și Livian de la „Puterea Dragostei” merită ceva mai bun.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Nelson Mondialu- apariție spectaculoasă pe Instagram. Lângă cine s-au pozat cei doi

Unde și-a găsit liniștea Florentina Neagu

Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” a fost surprinsă, în urmă cu o săptămână, la mănăstire. Bruneta a transmis pe contul ei oficial de Instagram că acolo își găsește liniștea. Florentina Neagu a mers să se roage pentru liniștea ei sufletească.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a agresat-o pe Florentina, chiar înainte de despărțire?!: „Am spart-o cu bătaia”

fosta iubită a lui livian de la puterea dragostei
Florentina Nicoleta Neagu.[Sursa foto: Instagram]

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu  au format o relație timp de luni bune. Cei doi au locuit împreună și chiar își făcuseră planuri de viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si