Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” se înțeleg mai bine ca niciodată. Cuplul a fost în vacanță la munte, alături de câțiva amici. Acum Jitaru și Mona au ales să meargă din nou la munte, dar în familie, alături de băiatul Monei.

Întrebat pe contul său oficial de Instagram, dacă Mona este însărcinată, Jitaru a replicat: „Momentan nu!”. Cei doi își doresc să facă un copil în viitor.

Citeste si: Mona, fata in fata cu George si Madalina! Ies la iveala detalii socante din culisele fostei lor relatii! "Eu n-am avut niciun sentiment pentru ea!" Va reveni sau nu Mona in casa "Puterea dragostei"?

Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei”- dornici să devină părinți

Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” și-a pus un filmuleț alături de un bebeluș și și-a întrebat urmăritorii dacă îi stă bine. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D adoră copiii, motiv pentru care el și băiatul Monei se înțeleg de minune. De curând, Mona și Jitaru au postat un clip video în care se joacă și se gădilă alături de băiatul ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

mona și jitaru devin părinți
Cristian Jitaru alături de un bebeluș.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mona și Cristian Jitaru vor să se întoarcă în casa „Puterea Dragostei” deși formează un cuplu?! Motivul uluitor

Jitaru de la „Puterea Dragostei” are o relație foarte bună cu copilul Monei. Cei trei s-au fotografiat în acest weekend pe o pârtie din România. Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” nu locuiesc împreună, momentan, însă sunt de nedespărțit.

Cei doi îndrăgostiți petrec majoritatea timpului împreună.

mona și jitaru devin părinți
Cristian Jitaru alături de Mona și de fiul ei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei, scene de groază! Cu cine s-a luat la bătaie? „Îi curgea sânge...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si