Preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doză de ser anti-COVID-19, informează vineri Agerpres. De data aceasta, șeful statului a primit vaccinul în absența presei, dar a transmis că se simte bine după rapel.

"Preşedintele României s-a vaccinat, se simte foarte bine", a precizat Administraţia Prezidenţială, la solicitarea agenției de presă.

Citeste si: Decizie de ultimă oră luată de președintele Klaus Iohannis. I-a eliberat din funcție

Klaus Iohannis, sesiune publică de vaccinare anti-coronavirus

Şeful statului s-a vaccinat public anti-COVID-19, pe 15 ianuarie, cu prima doză, la centrul de imunizare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

La acel moment, Klaus Iohannis a invitat presa să facă fotografii și să filmeze momentul administrării vaccinului, pentru a contribui la succesul campaniei naționale de vaccinare: 

klaus iohannis
Şeful statului s-a vaccinat public anti-COVID-19, pe 15 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

klaus iohannis
Klaus Iohannis a invitat presa să facă fotografii și să filmeze momentul administrării vaccinului

klaus iohannis vaccin
Klaus Iohannis a făcut rapelul de vaccin împotriva coronavirusului, la exact trei săptămâni după prima doză de vaccin

Klaus Iohannis a primit comentarii admirative după vaccin

Forma fizică a președintelui Klaus Iohannis a generat, după prima doză de vaccin, un val de reacții pe rețelele sociale, după ce șeful statului și-a arătat mușchii brațelor în momentul vaccinării împotriva Covid.

Citeste si: Un număr de 39.300 de doze de vaccin de la Moderna se distribuie vineri în ţară

Faptul că președintele are mușchii brațelor bine conturați, ca un sportiv, a provocat mii de share-uri, comentarii admirative, meme și întrebări de genul „la ce sală mergeți?”, pe pagina de facebook a lui Klaus Iohannis.

Au apărut inclusiv meme, trucaje amuzante pornind de la fotografia oficială a momentului vaccinării președintelui. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si