Japoneza de 23 de ani Naomi Osaka, locul 3 WTA, nu i-a lăsat nicio șansă americancei Serena Williams, 39 de ani (locul 11 WTA), și s-a calificat în finala de la Australian Open. Meciul a fost unul fără istoric, japoneza s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4.

Naomi Osaka ajunsese în semifinalele turneului Australian Open, după ce a învins-o pe taiwaneza Su-Wei Hsieh (71 WTA) cu 6-2, 6-2, marţi, la Melbourne.

Naomi Osaka a mai oprit drumul Serenei Williams în 2018, când a învins-o în finala US Open, scor 6-2, 6-4. Japoneza conduce acum cu 3-1 în partidele jucate cu Serena Williams.

Citeste si: Serena Williams, după victoria cu Halep: Cel mai bun meci al meu din acest turneu

Veste proastă pentru Simona Halep

Ascensiunea fulminantă a lui Osaka înseamnă și o veste proastă pentru Simona Halep (România, 2 WTA). Jucătoarea noastră riscă să pice pe locul 3 mondial după turneul de la Australian Open.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona Halep nu mai este sigură de rămânerea pe locul 2 al clasamentului WTA după ce marți a fost eliminată de Serena Williams în faza sferturilor de finală de la Australian Open 2021, scor 3-6, 3-6!

Citeste si: Simona Halep, eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2021

Naomi Osaka o va întâlni în finala de la Melbourne pe Jennifer Brady (22 WTA), care s-a impus în trei seturi în semifinale împotriva lui Karolina Muchova- 6-4, 3-6, 6-4.

naomi osaka
Naomi Osaka, locul trei mondial ar putea ținti spre locul unu după Australian Open 2021


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si