Tânăra are și mulți fani ce o urmăresc în mediul online, iar mulți se întreabă cine este misteriosul iubit al tinerei. Andra Voloș continuă să îl țină ”ascuns” pe noul ei iubit, însă în urmă cu ceva timp, ea a declarat că va veni momentul potrivit când ea se va afișa public cu acesta. Deși se pare că ”momentul potrivit” nu a venit încă, Andra pare mai fericită ca niciodată.

Andra Voloș de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostită?

Șatena a avut o relație cu Bogdan Mocanu, în sezonul 2 al reality-show-ului Puterea dragostei, dar o perioadă și în afara casei iubirii, însă după o serie de certuri și împăcări, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Astfel, câștigătorul sezonului 1 de la Puterea Dragostei și-a făcut o nouă relație, iar Andra și-a continuat drumul mai departe. Însă acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei este foarte fericită în plan personal.

Andra radiază de fericire și chiar dacă a postat câteva imagini din dormitor cu nouș iubit, ea nu-l arată așa cum și-ar fi dorit fanii.

Aflați în pat, Andra își asculta iubitul, în timp ce acesta îi citea mesaje de dragoste. Însă rămâne de văzut dacă Andra Voloș o să apară public cu bărbatul cu care formează o relație de o bucată de vreme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Andra Volos de la Puterea dragostei iubește din nou? Cine este noul iubit?
Andra Volos de la Puterea dragostei iubește din nou? Cine este noul iubit?

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” petrecere de pomină în plină pandemie COVID-19

Care este povestea de viață a Andrei Voloș?

Eu sunt din Sighetul Marmației, însă de mult timp, locuiesc în Italia. Părinții mei au divorțat când eu eram mică și, de la zece ani, am plecat cu mama la Genova. Acolo, am învățat, acolo m-am format ca om. Mama este cea care mă ajută, mă susține financiar și nu aș avea niciodată nevoie de banii altcuiva. În plus, am și eu job-uri în lumea fashionului, în concluzie, mă pot întreține singură. Restul sunt doar cuvinte fără rost, spuse, probabil, din invidie, fiindcă, altfel, nu văd motivul”,   a declarat Andra Volos, pentru WOWbiz.ro.

Înainte de a deveni faimoasă, Andra Volos a fost mai mulți ani fotomodel, acesta având și un bust impresionant, dar și un corp de senzație.

Citeste si: Jador sau Culiță Sterp?! Pe cine susține Ella de la „Puterea Dragostei”?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si