Concurenții Puterea Dragostei, deranjați la aflarea acestei vești

Cristi Marinescu și Alexandra au stârnit extrem de multă agitație în cadrul show-ului Puterea Dragostei, după ce s-a aflat că vor pleca timp de o săptămână în Republica Dominicană, doar ei doi. Acolo se filmează emisiunea de la Kanal D, Survivor România.

Această vacanță nu le-a picat tocmai bine Mariei și lui Codruț, perechile celor doi concurenți, care au fost destul de deranjați după ce au aflat că partenerii cu care au încercat să aibă o relație la Puterea dragostei vor petrece o săptămână împreună

la mii de kilometri depărtare de Turcia.

Citeste si: Mariana și Cristi Comănici de la Puterea dragostei s-au despărțit? „Mă faci de râs în fața României..!”

Înainte de a pleca, Marinescu și Alexandra au avut  parte de certuri cu restul concurenților din casa Puterea Dragostei și un schimb dur de replici între aceștia. Alexandra a încercat să îl enerveze pe Cristi Comănici și să îi asigure faptul că aceștia vor vorbi prin videocall doar ca să îl vadă cum plânge, iar Marinescu susținea că băiieții sunt invidioși pe ei doi pentru că nu vor merge în vacanță cu ei.

Vacanță de vis într-un resort de lux din Republica Dominicană

Cei doi concurenți din show-ul matrimonial Puterea Dragostei vor sta într-un resort de lux din frumoasa Republică Dominicană, timp de o săptămână. Alexandra și Cristi vor avea ocazia să petreacă o săptămână de vis pe plajele din Dominicană și vor vizita platourile de filmare de la Survivor România, excursia fiind organizată evident de Kanal D.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Gala Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Momente grele pentru un fost concurent de la "Puterea Dragostei". A fost condamnat la închisoare cu executare

Cristian Marinescu și Alexandra au plecat deja din casa Puterea Dragostei și, în ciuda discuțiilor în contradictoriu, și-au dat mâna și s-au îmbrățișat, susținând că le va fi dor de ei.

Producătorii emisiunii Puterea Dragostei au precizat că Alexandra și Marinescu nu vor dormi în același pat acolo unde vor fi cazați, așa cum se așteptau multi, și vor fi însoțiți peste tot de o echipă a emisiunii, deci nu își vor putea face de tot de cap.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si