Mona Stoian și Cristian Jitaru formează un cuplu de câteva luni. Cei doi s-au cunoscut în casa dragostei de la Kanal D, însă au decis să formeze un cuplu după ce au părăsit show-ul TV. În cadrul emisiunii, Mona a format un cuplu cu George, iar Cristian a avut o relație cu Aya.

Citeste si: Ce a ales copilul Siminei și al lui Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” de pe tavă când i-a fost tăiat moțul

Acum, Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei” se iubesc nebunește. Cei doi sunt împreună zi de zi și au planuri mărețe de viitor. „Iubitule, mă iubești? Ai face orice pentru mine? Dă-mi parola de la Facebook și de la telefon!”, a zis Mona de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: VIDEO- Bogdan Mocanu a petrecut Paștele cu iubita în Dubai

Cristian Jitaru i-a răspuns cu „da” la fiecare întrebare, însă la ultima întrebare a replicat: „Niciodată, niciodată!”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mădălina și George de la „Puterea Dragostei”- vacanță de vis în Italia

Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei”- relație specială cu fiul Monei

Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” se înțelege bine și cu familia tinerei, dar mai ales cu fiul ei. Jitaru a devenit frizerul personal al micuțului, ba chiar cei trei merg în vacanțe în familie.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a căsătorit cu iubita misterioasă?!

mona și cristian jitaru de la puterea dragostei
Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei” încă nu s-au mutat împreună, însă își petrec majoritatea timpului în doi. Bărbatul îi gătește Monei și merg la cumpărături împreună.

Cei doi îndrăgostiți își țin fanii la curent cu relația lor, pe paginile oficiale de socializare.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, în doliu. A pierdut o persoană extrem de dragă: "Dumnezeu să te ierte și să te odihnească"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 18 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Comănici anunță că o vrea pe Adriana: "I-am zis că sunt serios"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si