Pe numele ei real, Andreea Ardelean, fosta concurentă a show-ului Puterea Dragostei, a vrut să îi urmeze gestul Andrei Volos, care este una dintre cele mai bune prietene ale sale și a apelat la medicul estetician. Astfel, la o distanță de aproximativ o lună de zile de la operația estetică a Andrei Volos, și-a făcut și Deea, prietena ei, rinoplastie.

”Nu am încă rinoplastie, dar urmează să-mi fac foarte curând.

Abia aștept și o să vă țin la curent și pe voi cu toate detaliile”, spunea fosta concurentă de la Puterea Dragostei, înainte de operație.

Deea a ieșit marți din spital[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Aya de la Puterea Dragostei, acuzații dure la adresa unui cuplu: „Cand vi le dau eu, ieși și tu iese și..”

Deea de la Puterea Dragostei vrea să se tuneze

De altfel, Deea vrea să-și pună și silicoane, spunea înainte de sărbătorile pascale: ” Urmează să-mi fac cei mai frumoși sâni după sărbători”, a mai spus Deea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fosta iubită a lui Ricardo de la Puterea Dragostei, Deea, le-a povestit fanilor săi de pe Instagram că a decurs la operația de rinoplastie deoarece a vrut să scape de un complex care a marcat-o de o viață și că acum are nasul perfect și este extrem de fericită că a luat această decizie.

Imagini cu Deea după operație[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ayda de la "Puterea Dragostei" s-a înfuriat în ultimul hal: "M-am săturat să fiu pe locul 2"

Prima care a recurs la rinoplastie a fost Andra Volos, iar acum prietena ei cea mai bună, Andreea Ardelean. Astfel, Deea a publicat primele imagini după intervenția chirurgicală. Andreea le-a oferit și urmăritorilor ei din mediul online primele detalii despre starea ei de după operație.

”Mi-a fost frică de anestezie”

Deea a ieșit marți din spital[Sursa foto: Instagram]

”Mi-a fost frică de anestezie, da! Dar a durat doar 5 secunde până am adormit, nici nu mi-am dat seama! M-am trezit direct în pat cu năsucul mic. Anestezie totală!/ Eu respir deja! Ce e drept prima si a doua zi a fost mai greu, respiram doar pe gura! Acum ma simt perfecta/ M-am invinetit pentru ca nasul meu era unul dificil, in afara de faptul ca era mare, am avut si alte complicatii”, au fost răspunsurile Andreei la întrebările fanilor de pe Instagram. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si