Bucureşti este unul dintre cele 11 oraşe gazdă ale EURO 2020 şi organizează patru meciuri de la EURO (3 din faza grupelor şi unul din optimi). Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat că gradul de ocupare al Arenei Naţionale va rămâne la 25% pentru faza grupelor, iar la meciul din optimi se poate ajunge la 50%.

12.000 de fani vor acea acces la faza grupelor

Cu alte cuvinte, doar 12.000 de fani vor putea intra pe Arena Naţională la cele 3 meciuri din faza grupelor.

Citeste si: Greșește și Câștigă 500.000 RON- campanie la pariuri EURO 2020

"În şedinţa Comitetului Interministerial de coordonare şi organizare a EURO 2020, am decis astăzi ca cele trei meciuri din grupe să se desfăşoare cu spectatori în limitele a 25 la sută din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale, deci să nu mai creştem această limită. Vom face acest lucru doar în cadrul meciului din optimi, unde vom putea merge până la 50 la sută”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ministrul Sporturilor, Eduard Novak.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Eduard Novak[Sursa foto: Facebook]

Cum se va face accesul pe Arena Națională la EURO 2020

Ministrul Spoturilor a mai ținut să precizeze încă odată care sunt regulile de acces pe stadionul ce va găzdui cele patru meciuri din cadrul EURO 2020.

”Am luat această decizie şi în acord cu recomandările UEFA, pentru a nu periclita planurile de securitate prin acceptarea unui procent mai mare de spectatori.

După cum ştiţi, accesul pe Arena Naţională la meciurile EURO 2020 se face cu biletul de meci şi brăţara de acces, care se obţine de la o serie bine stabilită de centre medicale, în urma prezentării dovezilor de imunizare anti-COVID-19 sau a testării rapide.”, a precizat Ministrul Sporturilor.

Arena Națională București[Sursa foto: wikipedia.ro]

Gratuitate pe liniile STB pentru cei care au bilete EURO 2020

Eduard Novak a subliniat și ce beneficii le aduc biletele de la EURO 2020 celor care le dețin.

Citeste si: Națiunile care ar putea produce o surpriză la Euro 2021

”Urmează să clarificăm detaliile legate de eventualele facilităţi acordate deţinătorilor de bilete, voluntarilor şi personalului de organizare pe transportul CFR (ruta Aeroportul Henri Coandă – Gara de Nord Bucureşti) şi pe liniile de metrou. La acest moment, aceştia beneficiază de gratuitate pe liniile STB.", a mai scris Eduard Novak pe Facebook.

Meciurile EURO 2020 de pe Arena Națională

Grupa C

  • Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00 Austria – Macedonia de Nord;
  • Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00 Ucraina – Macedonia de Nord;
  • Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00 Ucraina – Austria;

Optime de finală

  • Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 1F – 3A/B/C

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si