George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” se iubesc mai mult ca niciodată. Cuplul face senzație și în afara show-ului TV. De curând, George de la „Puterea Dragostei” și-a filmat iubita în dormitor în timp ce dormea. „Liniște!”, a zis George.

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” a transmis care este adevăratul motiv pentru care ea și Philip s-au despărțit

george și mădălina de la puterea dragostei acum
Mădălina de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” au fost în vacanță în Italia, dar și la munte în România. Cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Ayda în război total cu una dintre concurente

Mădălina și George de la „Puterea Dragostei”- iubire inedită

Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” își trăiesc povestea de iubire în România. Cuplul stă acum departe de camerele de luat vederi. Cuplul Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” se iubesc mai mult ca niciodată.

După decizia de a ieși din emisiune, cei doi îndrăgostiți își continuă iubirea în țară. Tinerii au fost surprinși în parc, ba chiar George și-a răsfățat iubita cu un buchet de trandafiri roșii.

Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei” și-a cunoscut soacra la Paris. Imagini inedite cu mama lui Sendo

George și Mădălina au anunțat că vor părăsi emisiunea împreună, iar decizia este sigură și definitivă.

După mai multe momente tensionate cu alți concurenți, care le-au pus capac, ei au luat decizia să își continue povestea de dragoste în afara emisiunii.

„Decizia am luat-o eu pentru că s-au adunat mai multe. Nu mai suport. O să ne vedem în curând. Vrem să vă mulțumim, doamna Cristina(...) La mine s-au adunat foarte, foarte multe. Nu sunt robot, sunt om. Nu sar la bătaie, nu înjur și nu mă iau de trecutul cuiva.

N-am mai putut și am fost foarte nervoasă. În afara faptului că am trântit o ușă, eu n-am făcut nimic”, a declarat Mădălina de la „Puterea Dragostei”.

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, le-a urat celor doi îndrăgostiți să se iubească mereu și să fie împreună pentru totdeauna.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 4 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Codruț, scandal cu Marius! Se bat pe Alexandra!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si