La un an şi jumătate de la apariţia noului coronavirus, omenirea nu a aflat încă modul prin care acesta a ajuns la om. Fosta administraţie americană a acuzat China că nu spune adevărul şi că virusul ar fi scăpat din laboratorul din Wuhan, dar Beijingul a negat tot timpul această variantă. Noua administraţie de la Washington pare să se îndrepte tot către laboratorul din Wuhan, locul din care crede că a început totul.

Citeste si: Când scăpăm de pandemie? Iată care sunt previziunile specialiștilor OMS

Originea pandemiei de COVID-19

Oficialul american crede că, dacă lumea ar avea acces la înregistrările medicale ale celor 3 cercetători, ar putea înţelege mai bine originile acestei pandemii. Americanii încearcă să facă legătura dintre cei 6 mineri care s-au îmbolnăvit în urmă cu 9 ani după ce au intrat într-o peşteră plină cu lilieci şi cercetările ulterioare chinezilor asupra noului coronavirus. Acum lipseşte o verigă din lanţul transmisiei către om, iar dacă ar fi fost scăpat neintenţionat din laborator, atunci am avea explicaţiile privind originea virusului.

Consilierul pe probleme de sănătate al Casei Albe, Anthony Fauci
Consilierul pe probleme de sănătate al Casei Albe, Anthony Fauci

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație. Teoria virusului SARS-CoV-2 creat într-un laborator din Wuhan, tot mai credibilă

Pe de altă parte, chinezii au replicat prin raportul OMS, care spune că cel mai probabil, noul coronavirus a evoluat în mod natural către om.

În urmă cu o săptămână, preşedintele american a cerut serviciilor de informaţii un raport complet care să lămurească originea SARS COV 2, responsabil pentru moartea a aproape 4 milioane de oameni.

Citeste si: Simptomele de Covid-19 pot fi resimţite și la nouă luni de la infectare, spune Anthony Fauci


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si