Romeo și Meda de la „Puterea Dragostei” au fost surprinși împreună. Cei doi s-au fotografiat într-o parcare subterană din Capitală. Fanii emisiunii au reacționat imediat, însă cei doi nu au confirmat dacă formează o relație sau sunt doar amici.

Citeste si: Cazi și Andrada de la „Puterea Dragostei”- vacanță inedită în Grecia

Atât Romeo, cât și Meda de la „Puterea Dragostei” sunt singuri.

Cei doi nu formează o relație cu nimeni, așa că internauții susțin că Meda și Romeo formează un cuplu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a făcut pasul cel mare?! Imagini senzaționale cu rochia de mireasă

Romeo a fost eliminat de la „Puterea Dragostei”

Romeo Vasiloni a fost eliminat de la „Puterea Dragostei”. Nimeni nu se aștepta la această nominalizare.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit în țară. Bruneta a fost așteptată cu brațele deschise de Andreea Ardelean

romeo și meda de la puterea dragostei
Romeo Vasiloni la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristian Comănici, mărturisiri despre unul dintre concurenții din Casa Puterea Dragostei! „Ar fi căsătorit în Italia și are un copil!" Aflați cum va reacționa concurentul, SÂMBĂTĂ, 12 iunie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

„Îl votez pe Romeo, pentru că înjură femei. Lucrul ăsta mi se pare cel mai josnic.”, a zis Maria de la „Puterea Dragostei”.

Marinescu, Romeo și Irina au fost în pericol de eliminare. Romeo Vasiloni a fost cel care a părăsit emisiunea. Maria a fost întrebată dacă ar pleca o dată cu Marinescu, iar ea a transmis că „da”. Același lucru a răspuns și Adelina în privința lui Romeo, însă nu era convinsă 100% de alegere. 

Bărbatul a declarat că nu-și dorea să plece. „Asta este! Mă bucur de experiența trăită. Mă bucur că v-am cunoscut pe dumneavostră. Am avut multe lucruri de învățat. Am învățat să am mai multă toleranță.”, a zis Romeo. Adelina a izbucnit în lacrimi, însă a transmis ulterior că ar fi redusă mintal dacă ar părăsi emisiunea o dată cu el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si