Nicos de la „Puterea Dragostei” a lansat un mesaj pentru Romeo Vasiloni după ce s-a fotografiat cu fosta lui iubită. „Băi, și mi-au zis niște concurenți anumite chestii, dar nu am vrut să le cred. Pentru că deh`, un om care te respectă ca în mesajele anterioare nu face anumite lucruri! Cine știe, cunoaște. Dacă mai există oameni care mă respectă ca el să-și țină respectul pentru el. Nimic nu mă doboară.

Astea sunt detalii!”, a zis Nicos.

nicos puterea dragostei reacție meda și romeo
Nicos - fost concurent Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Drama prin care a trecut Ella de la Puterea Dragostei: ”Nu se mai termina din probleme”

Romeo și Meda de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu?!

Romeo și Meda de la „Puterea Dragostei” au fost surprinși împreună. Cei doi s-au fotografiat într-o parcare subterană din Capitală. Fanii emisiunii au reacționat imediat, însă cei doi nu au confirmat dacă formează o relație sau sunt doar amici.

Citeste si: Cristian Comănici, ieșire nervoasă la Puterea Dragostei: "Specimen ca tine n-am mai văzut.."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Atât Romeo, cât și Meda de la „Puterea Dragostei” sunt singuri. Cei doi nu formează o relație cu nimeni, așa că internauții susțin că Meda și Romeo formează un cuplu.

Citeste si: Cazi și Andrada de la „Puterea Dragostei”- vacanță inedită în Grecia

Romeo Vasiloni a fost eliminat de la „Puterea Dragostei”. Nimeni nu se aștepta la această nominalizare.

Nicos a aflat de relația dintre fosta lui iubită Meda și tânărul Romeo care afirma că-l respectă mult. Nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei este însărcinată? Fotografia care a dat-o de gol

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, despre adevăratul motivul al despărțirii de Jador: „M-a făcut de râs de multe ori...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si