Seya care a fost concurenta show-ului matrimonial Puterea Dragostei este fericită, dar doar pe jumătate. Focoasa brunetă a emisiunii de la Kanal D a ajuns la milioane de oameni cu melodiile sale, dar nu are parte de același succes și pe plan sentimental.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că toate melodiile sunt inspirate de stările ei. Chiar dacă nu are acum un iubit, vedeta spune că este fericită, compensând cu succesul pe plan muzical.

Citeste si: Marinescu de la Puterea Dragostei, replici suprinzătoare la adresa Mariei: „Țin în continuare la tine, dar...!”

Seya este satisfăcută de cariera sa de cântăreață

Seya a vorbit despre cariera ei, despre faptul că munca ei este apreciată de public. Focoasa brunetă spune că pentru ea numărul mare de persoane care îi apreciază cel mai recent hit, „Leila” sunt o încununare și o recunoaștere a străduinței sale.

Seya, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”E satisfăcător pentru un artist să vadă că munca lui dă roade. (n.r.: legat de ce o inspiră în creațiile sale muzicale) …depinde de starea mea, de ce mi se întâmplă în jur. Depinde de oamenii care mă înconjoară. Acum sunt foarte fericită. Cred că următoarea melodie va fi una de vară”, a declarat Seya de la Puterea dragostei la Kanal D.

Seya a vorbit despre viața sa amoroasă

În cadrul unui interviu dat pentru Kanal D, Seya a dat cărțile pe față și a povestit despre viața sa amoroasă care nu este una prea roz. Tânăra vedetă a vorbit și despre viața ei amoroasă precizând că este haos în inima ei. După ultima experiență neplăcută trăită la Puterea dragostei, aceasta și-a dat seama că bărbatul potrivit pentru ea este cel care îi înțelege munca.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie: „Nu ești bărbat în ochii ei!"

Astfel, aceasta nu a negat că și-ar dori să aibă un partener care să o înțeleagă, care să țină ritmul cu viața ei nebună. Aceasta a mai dezvăluit că și-ar dori ca partenerul ei de viață să fie tot din lumea artistică.

Cântăreața Seya [Sursa foto: Instagram]

Ce iubit și-ar dori Seya de la Puterea Dragostei

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Seya, a declarat faptul că aceasta ar putea fi împreună doar cu un bărbat care este tot din zona artistică, la fel ca și ea. Aceasta consideră ca doar un astfel de bărbat ar putea să o înțeleagă și să îi fie alături.

”La mine este haos cu dragostea, nu prea stau bine. Pe plan sentimental stau cam prost. Bărbatul ideal trebuie să mă înțeleagă din punct de vedere profesional.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Trebuie să fie și el din aceeași branșă. Trebuie să fie ori dansator, ori producător, cântăreț. Să fie din aceeași branșă”, a completat vedeta în scurtul interviu acordat în platoul știrilor de la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si