Concurenta votată de multe ori cea mai preferată din cadrul emisiunii Puterea Dragostei vrea să plece acasă deoarece ea a declarat că nu mai rezistă și nu îi face bine să rămână în casa iubirii alături de fostul ei prieten.

Cea care a pus capăt relației și vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei este chiar Alexandra, care în ediția de luni a show-ului și-a ieșit din minți. Despărțirea de Codruț o pune în situații stânjenitoare, iar nimic nu pare că se îndreaptă spre făgașul normal.

Tensiunile din casa dragostei ating astfel cote maxime, iar Alexandra face o criză de plâns, blondina a ajuns la capătul puterilor și vrea să dea uitării relația cu fostul iubit.

”Vreau pur și simplu să trec peste, vreau să se termine, vreau să termin, pentru că nu-mi face bine, nu-mi face bine, nu sunt bine”, a spus Alexandra printre lacrimi.

Citeste si: Ricardo și Raluca de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi

Alexandra nu-l mai suportă pe Codruț

Alexandra vrea să părăsească competiția Puterea Dragostei, nu mai suportă să-l vadă pe Codruț în același loc cu ea.

În ultima perioadă s-a tot zvonit că între Codruț și Maria ar exista o relație mai mult decât cea de prietenie, însă blondina se pare că nu a încheiat toate socotelile cu Marinescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Marinescu de câte ori ai vorbit tu cu mine acasă? Eu vin după tine și strig prin emisiune să vorbim acasă, nu?”, a spus Alexandra către Marinescu.

După discuția Alexandrei cu Marinescu, Maria și-a ieșit instant din fire și a intervenit, semn că sentimentele ei pentru Marinescu încă există.

Alexandra și Codruț s-au despărțit[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Ce relație este între voi? De când și până când tu îl asculți pe Marinescu?”, a spus Maria revoltată de situație.

Alexandra este extrem de supărată pe Codruț, care după cum spune ea nu a sărit să-i ia apărarea când trebuia, iar în casă pentru că era filmat a venit imediat după ea.

Citeste si: Isabella de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine i-a furat inima

Codruț a recunoscut că a înșelat-o pe Alexandra

Relația dintre Codruț și Alexandra scârțâie din toate temeliile, iar șansele de a se împăca sunt tot mai mici. De asemenea, Codruț a recunoscut că a greșit față de Alexandra și că a înșelat-o.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Se ajunge unde nu trebuie si prefer să mă retrag, nu am ce să reproșez...nu

mai vreau să mai am nicio legătură, am greșit, am înșelat, gata, trecem peste. Codruț-Alexandra s-a încheiat, eu cu drumul meu, ea cu drumul ei.”, a spus Codruț sătul de toată situația care s-a iscat în casă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si