Luni, 12 iulie 2021, are loc o noua ediția a show-ului matrimonial Puterea Dragostei, în care conflictele nu vor lipsi. O nouă concurentă își face apariția, iar Ronaldo, unul dintre cei mai noi concurenți din casa băieților, bagă râcă în cuplul format de Codruț și Alexandra. De asemenea, cel mai nou concurent, pe nume Victor,  va fi pus la zid de unul dintre băieţi.

Chiar dacă Victor se află printre cei mai noi concurenți din casa Puterea Dragostei și a reușit să le impresioneze din prima pe fetele din casa, care încă sunt în căutarea perechii potrivite, a cesta va fi pus la zid de unul dintre concurenții din casa iubirii.

Alexandra îi pune mai multe întrebări lui Ronaldo[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie „Tu pe mine n-ai cum să mă faci cum m-ai facut ieri..!”

Victor a încercat să o sărute pe Mariana

Să fi izbucnit conflictul din cauză că Victor a decis sa o invite la primul dans pe Mariana, uimindu-le pe multe dintre concurentele aflate în casă? Cei doi au dansat destul de apropiați si la un moment dat tânărul a încercat sa o sărute pe obraz pe Mariana, însă aceasta s-a ferit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După o Gală incendiară Puterea dragostei, care a fost presărata cu multe momente tensionate, urmează o nouă ediție ce se anunță a fi una de senzație pentru masculii din casa iubirii. Astfel, în ediția de luni a emisiunii Puterea dragostei își va face apariția o noua concurentă care se va bucura de toată atenția băieților. Află despre cine este vorba în noua ediţie de luni a emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D.

Citeste si: Un nou concurent a intrat în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii? „Mi-ar fi greu sa aleg..!”

Ronaldo încearcă să îi facă avansuri Alexandrei

Fiind extrem de curioasă să afle cât mai multe detalii despre Ronaldo și după ce l-a scanat din cap până în picioare, Alexandra l-a întrebat pe Ronaldo ce simte el în momentul de față, la prima vedere, acesta i-a răspuns că simte să se uite la ea. Ronaldo nu a ezitat nicio clipă să îi facă avansuri Alexandrei, deși știa că aceasta se află într-o relație.

Alexandra: ”Bun și ce simți în momentul de față, la prima vedere?”

Ronaldo: ”În momentul de față simt să mă uit la tine”

Codruț ia foc când află ce se întâmplă în casa fetelor[Sursa foto: Captură YouTube]

De asemenea, auzind cele întâmplate de la realizatoarea emisiunii, Codruț ia foc și începe să țipe către Alexandra.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si