Nicos de la „Puterea Dragostei” a răbufnit. Fostul concurent al show-ului matrimonial a făcut dezvăluiri inedite. „Băi, deci nu-mi vine să cred. Văd și eu foști colegi de ai mei, din emisiune, nu dau nume...acum sunt afară și sunt vai de ei. Au ajuns să facă reclame la țigări electronice de 50 de lei, la maieuri, la o***.”, a zis fostul concurent.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Nu vreau să fim toate la fel!”

Nicos a adăugat: „Și eu am fost sunat să fac reclame la anumite produse, cel mai penibil mi se par give away-urile alea. Erau și ei ceva, erau șmecheri, și acum fac reclame la orice. Așa ceva.”.

Schimbare de look pentru Nicos de la „Puterea Dragostei”

Nicos de la „Puterea Dragostei” și-a surprins fanii din nou, de data aceasta cu noua înfățișare fizică. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a decis să-și schimbe culoarea părului.

Citeste si: Paul de la „Puterea Dragostei” se pregătește de nuntă: „Mai e puțin și devii nevasta mea!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

mesaj nicos de la puterea dragostei
Mesajul lui Nicos de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este, de fapt, noul concurent de la Puterea Dragostei? Dezvăluiri incredibile au ieșit la iveală despre el

Nicos de la „Puterea Dragostei” a făcut schimbări în viața sa. Tânărul și-a schimbat culoarea părului. El s-a vopsit blond spre gri. Nicos și-a împărtășit experiența cu urmăritorii săi. Însă, acesta și-a exprimat și nemulțumirile.

„Daia suntem o țară de terminați...din

cauza populației dim generațiile anterioare. Oameni care nu reușesc să țină pasul cu Europa și încă au mentalitatea aia de „țărani”, de hateri, de bârfitori, de țațe, de bodegi pline de oameni cu 45+ plini cu înțelepciune. Să vă dea Dumnezeu putere și sănătate să vă reveniți în plan psihic.”, a zis Nicos.

Citeste si: Andrei o place pe Mariana în secret la Puterea Dragostei?

Citeste si: Andra Volos, relație cu un bărbat însurat! Motivul pentru care s-a despărțit de așa-zisul om de afaceri: „Un pârlit, nu are doi lei în buzunar”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si