În ediția de astăzi, 20 iulie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei, noul concurent pe nume Florin, o cheamă în camera roșie pe Aurora, fiind și ea una dintre cele mai noi fete venite în casă.

Doi concurenți din casă se luptă pentru aceeași fată

Ajunsă în camera roșie, Aurora îl întreabă pe Florin dacă a venit în cadrul emisiunii Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea, iar aceasta rămâne uimită de răspunsul primit din partea lui Florin care îi mărturisește că și-a găsit deja jumătatea.  

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”- vacanță de vis alături de iubit. Cine i-a furat inima

Aurora: ”Tu crezi ca aici o să îți găsești jumătatea?”

Florin: ”Păi cred că am găsit-o deja”

Casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Alex nu renunță la Aurora

Pe cealaltă parte Alex vrea să lupte în continuare pentru Aurora și nu se lasă bătut. Acesta susține că își dorește o relație serioasă cu Aurora și că vorbește cu ea și în privat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Alex: ”Vreau să îi ofer inima mea. Dacă se poate să mă duc în casa fetelor și să vorbesc cu ea, ca să ajungem la un numitor comun.”

Aurora este în continuare supărată pe Alex, iar aceasta nu vrea de nicio culoare să mai discute cu el. Alex însă nu se lasă bătut și încearcă să o înmoaie pe Aurora cu un mesaj scris pe un balon care spune că îi oferă ei inima lui.

Cu toate acestea, Aurora se lasă greu în fața vorbelor dulci venite din partea lui Alex și nu cedează. Și îi explică că încă este supărată că le-a dat atenție fetelor din casă.

Puterea Dragostei, 20 iulie 2021[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Nicos de la „Puterea Dragostei” rupe tăcerea despre foștii săi colegi din emisiune. Dezvăluiri incendiare

Formează Alex și Aurora un cuplu?

În urmă cu o zi, Alex i-a anunțat pe concurenți și totodată pe fanii săi că formează un cuplu cu cea mai nouă concurentă intrată în competiție. Rămâne de văzut dacă după ziua de astăzi cei doi se vor împăca sau vor rămâne împreună.

”Da, mi-am dorit asta, nu ca voi care stați în competiție ca purecii pe spatele oamenilor ăștea. Eu am venit să cunosc cu adevărat un om.”, a spus iubita lui Alexandru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si