După ce Cristian Comănici a fost descalificat și a părăsit casa iubirii, un nou tânăr a pășit în cadrul show-ului TV. Ronaldo a făcut senzație cu fizicul său.

Citeste si: Răsturnare de situație în relația dintre Maria și Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei": "Vii cam des în casa băieților"

Într-o Gală „Puterea dragostei”, Cutia Pandorei a decis ca nimeni sa nu plece acasă, tocmai pentru că deja fusese descalificat Comănici din cauza încălcării regulamentului emisiunii.

Fetele nu se mai așteptau ca un alt tânăr să le calce pragul. Ronaldo le-a luat prin surprindere.

Noul concurent de la „Puterea Dragostei”

Concurentele emisiunii s-au bucurat de apariția unui nou băiat, care este foarte carismatic și atrăgător. Ronaldo le-a atras pe fete cu fizicul, dar și cu felul lui de a fi. Noul concurent este din Drobeta Turnu Severin și are 22 de ani. El este antreprenor in domeniul imobiliarelor. Curioase să afle pe cine a pus deja ochii Ronaldo, fetele l-au întrebat dacă are un top trei al celor mai admirate dintre ele.

Citeste si: Cu ce se ocupă Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”?! Tânărul a descoperit meseria care îl satisface financiar

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

ronaldo de la puterea dragostei
El este Ronaldo de la „Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Captură YouTube]

„Cred ca am top nouă! Sunteți frumoase toate n-am ce să spun! Mi-ar fi greu să aleg credeți-mă! Eu merg mai mult pe ceea ce simt, după ce cunosc o persoană! În momentul de față simt să mă uit la tine! Aștept să am o conexiune între mine și o persoană ca să pot să spun, nu mă uit doar la ambalaj! Că daca e după ambalaj n-am ce să reproșez niciuneia dintre voi!", a

spus Ronaldo.

Citeste si: Un nou concurent a intrat în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii? „Mi-ar fi greu sa aleg..!”

O altă curiozitate a fetelor din casa „Puterea dragostei” a fost aceea de a afla dacă pe tânăr chiar îl cheamă Ronaldo sau este doar o poreclă pentru că îi place fotbalul. Iar concurentul a afirmat că este numele lui real, de care este tare mândru.

Ronaldo a dansat alături de Nadia la primul dans. Cei doi concurenți au dansat sub privirile celorlalte fete din casa iubirii.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei a fost surprinsă cu un membru din trupa lui Alex Velea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si