Un autobuz a explodat în Rusia, iar incidentul a fost surprins de camerele video. În urma exploziei, doi oameni au murit şi 17 au fost răniţi. Este vorba despre un autobuz de transport în comun din orașul Voronej.

Două femei au murit la scurt timp după explozie

Guvernatorul regiunii, Aleksandr Gusev, a anunțat că o femeie a murit la scurt timp după explozie fiind grav rănită.

O altă femeie a murit după ce a fost spitalizată, rănile fiind prea mari.

Șoferul ce conducea autobuzul a declarat că în momentul exploziei, în autobuz se aflau 30 de persoane. De asemenea, camerele video au surprins autobuzul în stație, în fața unui centru comercial. 

Conform versiunilor preliminare, explozia a avut loc din cauza rezervorului de benzină. Cu toate acestea, autobuzul nu era pe benzină, ci mergea pe motorină, a raportat Maxim Zakharov, șef adjunct al Departamentului Transporturilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Explozia a fost foarte puternică, iar apoi toată lumea s-a pus pe fugă”, a declarat agenţiei ruse publice de presă RIA Novosti o martoră, Larisa, care a adăugat că ”tot drumul era acoperit de stclă spartă”.

Citeste si: Un autobuz plin cu pasageri a căzut în prăpastie. Cel puțin 13 morți

Incidentul surprins de camerele video este investigat de serviciile federale de securitate ruse

Conform La Republica, incidentul este investigat de serviciile federale de securitate ruse.

Anchetatorii nu au găsit vreo probă care să indice un posibil atac terorist și pun explozia pe baza unei defecțiuni tehnice.

”În timp ce se cercetează cauza exploziei, toate serviciile speciale lucrează la sol. În primul rând, vreau să-mi exprim sprijinul pentru toți răniții. Li se va oferi toată asistența necesară”, a declarat  Alexander Gusev.

Guvernatorul regiunii a impus verificări asupra tuturor autobuzelor din regiunea Voronej. 

Criminologii de la Moscova au fost și ei trimiși pentru a ajuta la investigații.

Citeste si: Un nou atentat cu bombă în Afganistan: 11 morţi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si