Marinela de la "Puterea Dragostei", își serbează astăzi ziua de naștere. Viața blondinei s-a schimbat total după ce a părăsit "casa iubirii".

Marinela Puterea Drsgostei
Marinela Puterea Dragostei[Sursa foto: Facebook]

Mari și-a găsit liniștea în casa Puterea Dragostei

Marinela a părăsit competiția alături de Robert Uruc, iar acum cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Povestea de iubire dintre Marinela Mavrodin și Robert Uruc a început la Puterea Dragostei, însă, spre deosebire de alte cupluri, cei doi îndrăgostiți au rămas împreună.

La scurt timp după ce au ieșit din emisiune, Mari s-a mutat împreună cu Robert, la Bucuresti. Mari a sărbătorit printr-o ședință foto dulce.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Blondina a plecat în vacanță, în Italia, alături de un bărbat

Doi ani de iubire

Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit chiar pe 1 august 2 ani de iubire. Blondina a postat o poză alături de Robert cu mesajul "Te iubesc de 2 ani! Iubirea te face să vezi partea frumoasă a vieții, te face să trăiești cu adevărat! Te iubesc inima!".

Cu ocazia aniversării, Robert a postat un clip muzical, în care joacă alături de Mari, iubita sa. Versurile piesei descriu perfect relația celor doi.

Mari și Robert postează zilnic fotografii și vlog-uri pentru fani, în care își arată dragostea unul față de altul.

Marinela se înțelege foarte bine și cu mama lui Robert,cele două având o relație foarte strânsă.

Citeste si: Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” este prietenă cu Meda. Cum au fost surprinse cele două tinere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si