Judecătorii botoşăneni au decis să respingă propunerea procurorilor, de arestare preventivă a bărbatului care a lovit o poliţiştă. Potrivit instanței de judecată, acesta părăsește arestul Poliției, dar ajunge în arest la domiciliu.

Citeste si: Scene halucinante- polițistă rănită

Polițistă rănită în misiune

Agenta de la Poliţia municipiului Botoşani fost lovită, vineri după-amiază, în timpul unei intervenţii care viza încătuşarea bărbatului respectiv  care era recalcitrant.

Echipajul de poliţie intervenea pentru aplanarea unui scandal produs în faţa unui bar din municipiul reşedinţă de judeţ. În timpul acţiunii, bărbatul care urma să fie încătuşat a lovit poliţista, iar mai multe persoane aflate la faţa locului au încercat să împiedice agenţii să intervină.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului a procedat la imobilizarea unui tânăr de 31 de ani, care ar fi adresat ameninţări unei tinere de 20 de ani şi care manifesta un comportament recalcitrant şi nu colabora cu forţele de ordine", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu. 

Citeste si: Șpaga incredibilă cerută de fostul șef al IPJ Prahova pentru o promovare în funcție

Agresorul, internat inițial la Psihiatrie

În timpul intervenţiei poliţiştilor, mai mulţi tineri care se aflau în zona au încercat să-i împiedice să desfăşoare activităţile specifice, motiv pentru care faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 6.000 de lei fiecare.

Imediat după incident, bărbatul de 31 de ani a fost internat la psihiatrie, întrucât manifesta o stare de agitaţie. 

Politista agresată de bărbatul de 31 de ani a avut mai multe intervenții meritorii în trecut - ea a salvat o fetiță de 3 ani sechestrată de tată[Sursa foto: Botosani News]

VIDEO- Imagini cu momentul în care polițista este lovită de bărbatul recalcitrant: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si