"Vreau să aflu câte cupluri avem în casă", a spus prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu. După nominalizarea celor doi concurenți logodiți  din "casa iubirii", Alexandra și Codruț, Norocel a intervenit: "Chiar dacă nu am spus treaba, dar ne-am comportat ca unul, eu cred că suntem un cuplu", făcând referire la relația sa tot mai apropiată cu Aurora. 

Citeste si: Răsturnare de situație în relația dintre Aurora și Adrian de la "Puterea Dragostei"

Sâmbătă seara s-a votat pentru cuplul favorit al lunii și pentru premiul de 1500 de euro.

Cine a câștigat premiul de cuplul lunii

"Să vă gândiți foarte bine, pentru că vom urca pe site cuplurile care se vor anunța, telespectatorii vor vota, iar cuplul care va câștiga premiul în valoare de 1500 de euro, dar și șansa de a intra în marea finală. Săptămâna viitoare se va întâmpla acest lucru", a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Furie la "Puterea Dragostei". Un concurent și-a pierdut cumpătul și a spart ușa cu pumnul!

Adriana a fost întrebată dacă vrea să formeze un cuplu cu Radu, iar ea a glumit: "Nu, nu, cu Alexandru". Adriana a instat că nu vrea să intre în cursă: "Nu, ferească Dumnezeu", a spus ea.

Până la urmă au rămas doar 2 cupluri în cursa pentru premiul de 1500 de euro, iar câștigătorii au fost Alexandra și Codruț, care și-au adjudecat un loc în marea finală.

"Mâine în gală vom avea parte de foarte multe surprize, și plăcute, și mai puțin plăcute. Mâine vom avea o ediție incendiară, vom da toate cărțile pe față", a spus în finalul emisiunii prezentatoarea show-ului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si