Maria, fosta concurentă din cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei s-a simțit datoare față de internauții săi și a început să povestească prin mai multe videoclipuri urcate pe pagina sa de Instagram care este adevărul și dacă s-a despărțit sau nu de Marinescu.

Superba blondină a vrut să fie foarte clar faptul că relația ei cu Cristi nu s-a schimbat absolut deloc de duminică, ziua în care s-a încheiat competiția de la Kanal D.

Citeste si: Finaliștii emisiunii „Puterea Dragostei”, sezon 3. Alexandra și Cristi Marinescu au câștigat premiul cel mare

Zvonuri false apărute pe internet la adresa Mariei și a lui Marinescu

Astfel, Maria de la Puterea dragostei susține că nu s-a despărțit de Marinescu, doar că fiecare are dreptul să își trăiască viața și din afara relației de dragostei, care este una separată și diferită. De asemenea, Maria a precizat că zvonurile apărute pe internet cum că ea și Marinescu nu ar mai forma un cuplu, sunt complet false.

Maria Lungu a mai spus că a plecat la Chișinău pentru că nu și-a mai văzut familia de luni bune. Totodată, tânăra a spus că și Cristi era invitat să meargă cu ea, dar nu a putut săptămâna aceasta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mai precizat că ea și Marinescu nu sunt legați printr-un cordon ombilical și că fiecare trebuie să își trăiască viața și în afara relației.

Maria Lungu, Cristina Mihaela și Cristi Marinescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Concurenţi Puterea Dragostei, sezonul 4: Imagini cu cei 14 tineri

”Eu am viața mea, el o are pe a lui”

Nu suntem despărțiți. Suntem foarte bine. Lumea trăiește. Eu am viața mea, el o are pe a lui. Noi o avem și pe a noastră, dar asta nu trebuie să ne invadăm efectiv spațiul personal.

Nu am fost acasă la Chișinău de câteva luni bune. Din cauza asta mi-am dorit foarte mult să vin cât mai repede. Din păcate, săptămâna asta, Cristian nu a putut. Cum am mai zis, suntem bine, nu s-a despărțit nimeni.

Nu vă mai panicați, pentru că nu aveți de ce. Vă consumați pentru lucruri care nu sunt adevărate. Dacă o să fie ceva, vă promite Maria că o să spun aici”, sunt lămuririle făcute de Maria de la Puterea Dragostei.

Cristi Marinescu nu a dorit să facă niciun comentariu legat de bârfele privind situația dintre el și iubita sa. În ultima lor apariție publică, aceștia au spus că se iubesc și vor să își trăiască viitorul împreună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si