După cum ne-a obișnuit și în emisiunea ”Puterea Dragostei”, fiecare apariție a Andrei Volos trebuie să fie spectaculoasă, fie că vorbim de mersul la plajă sau o simplă ieșire.

Andra Volos a strălucit la nunta celei mai bune prietene, Melissa

Înainte de a ne surprinde cu aparițiile ei de la festivalul UNTOLD, fosta concurentă ”Puterea Dragostei”, ne-a uimit cu rochia ei, ce îi punea formele bine definite în evidență, o rochie verde smarald și un accesoriu bătut în pietre prețioase.

Andra a încins atmosfera și pe ringul de dans, acolo unde a făcut furori în rândul privitorilor de sex opus.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Berna, fosta concurentă ”Puterea Dragostei”

Andra Volos de la ”Puterea Dragostei” nu își ascunde perfecțiunea trupului

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a postează imagini năucitoare pe Instagram. Vedeta Kanal D ține foarte mult la fizicul ei și îi ține la curent pe urmăritori cu toate activitățile sale din sala de fitness.

Andra Volos de la Puterea dragostei este una dintre cele mai iubite concurente ale reality-show-ului de la Kanal D și a devenit protagonista presei mondene în urma despărțirilor și împăcărilor repetate cu fostul iubit, Bogdan.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fostul concurent ”Puterea Dragostei”, vlog alături de iubita sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si