Daca detineti sau administrati o astfel de afacere, cu siguranta veti avea nevoie sa cumparati masini de cuburi de gheata si de fulgi de gheata. Atunci cand faceti acest lucru, puteti apela cu toata increderea la compania Fresco Expert, care le ofera antreprenorilor romani din domeniul HoReCa, de peste 25 de ani, cele mai bune solutii pentru bucatarii profesionale.

In tot acest timp, experienta acumulata si reactiile clientilor de top au permis realizarea unei selectii a celor mai bune produse oferite de branduri recunoscute pe plan international.

Iata cum puteti alege cele mai bune masini cuburi gheata si de fulgi de gheata disponibile in acest moment in magazinul online Fresco.ro!

Alegeti capacitatea de productie potrivita!

Proprietarii si administratorii fiecarei afaceri stiu cel mai bine care sunt necesitatile afacerii pe care o detin sau o administreaza. Astfel, pot sa aleaga cele mai potrivite masini de cuburi de gheata in functie de cantitatea de care au nevoie in fiecare zi.

Pentru afacerile mai mici, este suficienta o capacitate de productie de 22 de kilograme in 24 de ore. Gasiti, in magazinul online Fresco.ro, 3 astfel de produse, la preturi cuprinse intre 2 675 si 3 392 de lei.

Daca aveti un restaurant, un bar sau o pescarie mai mare, puteti alege intre 12 produse cu capacitatea cuprinsa intre 32 si 55 de kilograme in 24 de ore.

Ele pot fi cumparate la preturi cuprinse intre 3 860 si 8 864 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fresco Expert
Fresco Expert

O a treia categorie cuprinde echipamente cu o capacitate de productie cuprinsa intre 65 si 88 de kilograme de cuburi sau fulgi de gheata intr-un interval de 24 de ore. Preturile sunt cuprinse intre 5 555 si 7 927 de lei.

Pentru restaurantele, barurile sau carmangeriile cu un flux foarte mare de clienti, sunt potrivite masini de cuburi de gheata (care pot produce, in acelasi timp, si fulgi) cu capacitatea de peste 100 de kilograme intr-o zi. Preturile sunt cuprinse intre 8 865 de lei si 20 352 de lei.

Racire cu aer sau cu apa?

Pe langa capacitatea de productie, un alt criteriu important, la cumpararea unor masini cuburi gheata, este reprezentat de tipul de racire. Acesta poate fi cu aer sau cu apa. Consumul de energie electrica este mai mare pentru sistemul cu aer, insa trebuie tinut cont de faptul ca celalalt tip presupune si un consum sporit de apa.

Fresco Expert va ofera 19 tipuri de aparate cu sistem pe aer, la preturi cuprinse intre 2 675 si 20 352 de lei. De asemenea, puteti alege si dintre 9 produse cu sistem pe apa, al caror pret porneste de la 3 392 de lei si ajunge la 11 774 de lei.

Daca doriti cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra, apelati cu incredere la Fresco Expert! Experienta de 25 de ani si interactiunea cu cei mai pretentiosi clienti reprezinta o garantie a calitatii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si