Din fericire, mijlocul de transport în comun care circula pe linia ce face legătura între Livada Poştei şi Pietrele lui Solomon nu transporta călători la momentul incidentului. Şoferul a efectuat o intervenţie la autovehicul, în momentul în care acesta a părăsit carosabilul şi a ajuns în şanţ.

Citeste si: Dosarele de daună RCA de la City Insurance vor fi preluate de astăzi de Fondul de Garantare

Potrivit presei locale, a fost vorba de o „intervenție tehnică”. Cel mai probabil autobuzul a rămas „pe liber”, fără a fi asigurat cu frâna de mână sau în viteză, și a plecat la vale.

Cum a ajuns autobuzul în șanț

„În urma unor intervenţii tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staţionat pe strada Podul Creţului din municipiul Braşov (zona Pietrele lui Solomon), vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale”, a informat comisarul Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit acesteia, evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul autovehicolului.

Una dintre posibilităţi este ca şoferul să fi uitat să asigure vehiculul pe timpul intervenţiei pe care a efectuat-o, iar maşina ar fi pornit şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si