Cristian Comănici, a participat la sezonul trei ”Puterea Dragostei”, iar astăzi împlinește 23 de ani. Fratele Biancăi a petrecut în compania unor foste concurente și alături de sora sa, Bianca Comănici.

Se leagă o idilă între Cristian și Andrada, fostă concurentă ”Puterea Dragostei”

Andrada și Seya l-au vizitat pe Cristian la locul de muncă, dar nu au venit cu mâna goală.

Cele două foste concurente i-au adus lui Comănici și o prăjitură cu o lumânare. Mulți se întreabă dacă între cei doi este mai mult decât o relație de prietenie.

Andrada a avut o relație cu Cazi, dar încă nu se știe dacă cei doi s-au împăcat sau nu. Întrebat de relația celor doi, Comănici are o părere bună atât despre Andrada, cât și despre Cazi. Și își dorește ca cei doi să se împace.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Radu de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri despre relația cu Adelina. "Îmi plac buzele cărnoase"

Cristian Comănici, urări din partea foștilor concurenți

Deși a avut puțini prieteni în casa ”Puterea Dragostei”, fiind acuzat de numeroase strategii, o parte din foștii concurenți nu l-au uitat. Aceștia și-au rupt din timpul lor pentru a-i ura „La mulți ani!”, fostului lor coleg.

Printre cei ce l-au felicitat pe Comănici se află Andrei Luca și iubita sa Aya, Romeo, Radu, Cristian Jitaru, dar și Codruț, fostul iubit al Alexandrei.

Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei care și-au făcut deja planurile de nuntă. Despre cine este vorba


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si