Daiana Marcu a ajuns pe micile ecrane prin intermediul emisiunii „Puterea DRagostei”. Aceasta a pășit timid în „casa iubirii” pentru Philip. După ce s-a convins că Philip nu este marea sa dragoste și a părăsit emisiunea, Daiana s-a concentrat pe dezvoltarea sa profesională și fizică.

Daiana este acum mândră de corpul său

Fosta concurentă „Puterea Dragostei”, a apelat și la medicul estetician, nu doar la sală și un stil de viață sănătos, pentru a arăta exact cum își dorește.

Și numărul celor ce îi fac curte a crescut, însă se pare că bruneta nu se lasă deloc ușor, punându-și fanii pe jaf cu poze incendiare.

Citeste si: Cristian Marinescu de la ,,Puterea Dragostei" a vorbit despre motivul despărțirii de Maria Lungu: „E o femeie cu...”

Triunghi amoros la Puterea Dragostei

Deși intrase în competiție pentru Philip, Fernando, fostul iubit al brunetei, și-a făcut apariția și i-a dat planurile peste cap. Însă pentru Daiana, relația nu a funcționat nici cu Philip, nici cu Fernando.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acum Daiana se concentrează asupra carierei sale. Bruneta face sală, a slăbit considerabil, și arată așa cum visa încă din adolescență.

Fosta concurentă „Puterea Dragostei” a pus stop și nopților pierdute, știind că doar așa va ajunge acolo unde și-a propus.

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei? Declarații neașteptate venite din partea Iasminei Halas la adresa unui băiat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si