@ionutghita69

@alexandrabeatrice2 😂

♬ sunet original- Ionut Ghita

Alexandra de la „Puterea Dragostei” l-a uitat pe Codruț Pop. Ea s-a fotografiat în brațele unui alt bărbat pe nume Ionuț Ghiță. Cei doi au mers împreună în Piața Constituției din Capitală. Acum Codruț de la „Puterea Dragostei” a devenit doar o amintire pentru blondină.

Citeste si: Cine este, de fapt, Claudiu Ionuț de la „Puterea Dragostei”?? Imagini inedite

Tânăra și Codruț s-au cunoscut în casa dragostei de la Kanal D. Ei au format un cuplu în casă, dar și în afara ei. Când au ajuns în România, însă, lucrurile s-au complicat. Au intervenit geloziile, certurile, așa că au decis să meargă pe drumuri diferite.

Povestea de iubire, care i-a lăsat fără cuvinte pe telespectatori, a luat sfârșit la scurt timp după ce Alexandra și-a adjudecat marele premiu al sezonului trei „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La scurt timp, femeia a făcut o nouă cucerire.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, o nouă cucerire după despărțirea de Codruț

Cu cine se iubește Alexandra de la „Puterea Dragostei”

Alexandra formează acum o relație cu un vlogger din Capitală. „Să vă țină/ Să vă țină, sunteți superbi/ Păi și Codruț/ Nu este frumos din partea ta să te afișezi așa repede cu el.

Păcat am crezut că ai sentimente pentru omul acela care spuneai ca ești îndrăgostită”, au fost doar câteva reacții ale internauților.

Ionuț Ghiță este extrem de cunoscut pe rețelele de socializare. El are peste 150.000 de urmăritori pe Facebook și este destul de celebru și pe Youtube.

Citeste si: Cerere de căsătorie în casa "Puterea Dragostei"? "Ești obsedat, frate!"

alexandra de la puterea dragostei și ionuț ghiță

Ionuț Ghiță și Dorian Popa.

[Sursa foto: Instagram]

Alexandra și Ionuț s-au apucat și de vlog-uri împreună, dar și de clipuri pe TikTok. „De ce ești fată supărată?! Nu-ți merge Whatsapp-ul și Instagramul pentru că trebuie să-ți faci vaccinul...altfel nu-ți merge.”, au zis cei doi în clipurile amuzante devenite virale.

Citeste si: Fericire mare pentru Andreea Pirui! A spus cel mai important DA din viața ei: ”Casă de piatră”

Rămâne de văzut dacă cei doi vor recunoaște că formează un cuplu, însă este cert faptul că în ultima vreme petrec foarte mult timp împreună.

Citeste si: Paul de la Puterea dragostei și iubita lui se căsătoresc! Cum arată inelul de logodnă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si