Adelina a intrat în emisiune blondă, iar pe parcurs și-a închis culoarea părului de mai multe ori. Să fi fost pentru a-i atrage atenția lui Radu? Însă acum Adelina s-a decis.

Adelina a revenit la vechiul look

După o încercare nereușită, Adelina a realizat că blondul este culoarea sa și că noul look nu o avantaja deloc. Adelina a ținut cont de sfaturile iubitului, dar și de sfaturile susținătorilor de pe instagram.

Așa că, Adelina a revenit la vechiul look și acum se consideră mult mai atrăgătoare. Concurenta „Puterea Dragostei”, le-a dezvăluit susținătorilor noua schimbare, iar reacțiile au fost pe măsură.

Citeste si: Alex Oianu de la Puterea Dragostei a aflat dacă va avea fetiță sau băiețel. Este în culmea fericirii

Adelina și Radu, relație cu năbădăi

Adelina s-a arătat interesată de Radu încă de la începutul emisiunii, dar Radu era în cunoaștere cu Adriana, ba din contră, arăta lipsă de respect față de Adelina.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După ce au ieșit la iveală poze, în care cei doi se sărutau, Radu a renunțat la Adriana și și-a îndreptat atenția către Adelina.

Dar relația celor doi este pusă sub semnul întrebării de către ceilalți concurenți.

Adelina și Radu au parte în fiecare zi de neînțelegeri, Radu fiind considerat prea gelos și posesiv. Ceilalți concurenți îl acuză pe Radu de lipsă de respect față de Adelina, iar că Adelina se lasă mult prea ușor contolată de Radu.

Citeste si: Despărțire în Casa Puterea Dragostei. Mihai și Iasmina Halas și-au spus ADIO?!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si