Donald Trump a anunţat lansarea propriei reţele sociale denumită „Truth Social”, asta după ce a fost interzis  de Twitter, Facebook şi YouTube, care îl acuză că i-a incitat pe partizanii săi la violenţă pe platformele lor înainte de asaltul asupra Capitoliului de la Washington.

Truth Social şi Trump Media and Technology Group (TMTG) 

„Am creat Truth Social şi Trump Media and Technology Group (TMTG) pentru a rezista tiraniei giganţilor tehnologiilor.

Marile companii din Silicon Valley şi-au folosit puterea unilaterală pentru a reduce la tăcere vocile disidente din America”, a adăugat Donald Trump.

Donald Trump a fost interzis de Twitter și YouTube după ce partizanii săi au încercat să saboteze ceremonia de certificare a rivalului său, Joe Biden.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Liviu Dragnea uimește din nou. Politicianul s-a pozat alături de un manelist cunoscut

Fostul președinte anunța pe twitter concedierile și deciziile sale prezidențiale

Donald Trump avea aproape 89 de milioane de abonaţi pe Twitter, 35 de milioane pe Facebook şi 24 de milioane pe Instagram.

'Truth Social' va fi disponibilă în versiune beta, din noiembrie 2021.

Iar noul grup media al miliardarului, TMTG,  include şi un serviciu video la cerere cu programe de divertisment şi podcasturi 'no-woke'.

Citeste si: Premiile Nobel 2021: Cand aflam marii castigatori din acest an?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si