Ofertă inedită din partea unui bordel din Viena. Cine acceptă să se vaccineze pe loc va primi, gratuit, o sedință de 30 de minute cu o domnișoară la alegere.

Bordelul speră ca va crește rata de vaccinare

Cancelarul Alexander Schallenberg, a anunțat că restricțiile se vor menține și de Crăciun și Revelion.

Printre restricții se numără și interzicerea accesului  în cafenele, restaurante și saloane de coafură celor care nu sunt complet vaccinați împotriva COVID-19.

Citeste si: EMA va autoriza săptămâna aceasta două tratamente cu anticorpi monoclonali pentru cei infectați cu COVID-19

Regula "2G" pentru hoteluri și cinematografe 

Regula "2G" va intra în vigoare pentru pentru hoteluri, cinematografe și pentru evenimentele cu peste 25 de persoane. 2G vine de la cuvintele germane pentru "imunizat" și "recuperat".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru angajați se aplică regula "3G", adică angajații trebuie să fie vaccinați, recuperați sau testați (geimpft, genesen, getestet)."Nu cred că în șase săptămâni situația va fi de așa natură încât să putem relaxa măsurile. Așa că va fi probabil un Crăciun 2G", a declarat Schallenberg pentru "Kronen Zeitung", într-un articol publicat duminică.

Austriecii sunt sceptici împotriva vaccinului, aproximativ 64% din populația Austriei este complet vaccinată împotriva COVID-19, dar este una dintre cele mai scăzute rate din Europa de Vest.

Citeste si: Românii care pleacă în Italia ar putea intra în carantină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si