Vineri, în Casa „ Puterea Dragostei ” s-au iscat mai multe conflicte. Radu și Adelina au început să se certe din cauza geloziei, Adelina era geloasă pe Radu pentru că o sărutase pe Antonia cu forța, iar de data aceasta scenele de gelozie au venit din partea lui Radu care susține că Adelina i-ar face ochi dulci altui concurent din competiție. 

Citeste si: Scene explozive la "Puterea Dragostei": un concurent s-a pus în genunchi și a cerut în căsătorie o "colegă" de emisiune

Vlad și Simona se despart

Vlad decide să pună punct relației cu Simona. Toată lumea este surprinsă de această decizie pentru că cei doi păreau îndrăgostiți, mai ales după ce au fost numiți cuplul lunii în Casă. Se pare că între cei doi nu există sentimente de iubire, iar Vlad dă semne că încă o place pe Antonia. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cristian Marinescu, câștigător al sezonului al treilea „Puterea Dragostei” se lansează în muzică

Simona părăsește platoul

La aflarea veștii Simona părăsește platoul pentru a merge în culise să își revină după vestea primită din partea lui Vlad.

În ediția de sâmbătă, Cristina Mihaela va anunța topul celor mai votate trei fete, precum și topul celor mai votați și apreciați trei băieți din casă, iar situația voturilor va fi decisă telespectatori. 

Citeste si: Informații uluitoare. Radu de la Puterea Dragostei are o iubită în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si