Altercațiile dintre concurenții "Puterea dragostei" nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere că încă din primul moment în care s-au cunoscut și până în prezent, fetele și băieții au avut grijă să-și spună cuvinte grele de mai multe ori în cadrul emisiunii de la KanalD.

Citeste si: Jador, veste-surpriză transmisă în direct la "Puterea Dragostei"

O nouă săptămână este pe cale să se încheie la Puterea Dragostei, însă neînțelegerile dintre concurenți nu se termină.

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în casa Puterea dragostei. Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante", deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, după despărțirea de iubita misterioasă: "Mi-a violat fata asta și mintea, și inima"

Adelina, reproșuri pentru Radu: M-ai acuzat că sunt falsă

Foștii iubiți Radu și Adelina s-au acuzat reciproc în ediția de sâmbătă a emsiunii "Puterea Dragostei". Adelina l-a acuzat pe Radu pentru acuzațiile de falsitate și pentru relația cu Daniela, iar lucrurile au degenerat rapid.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Mă deranjează caracterul tău, faci filme cu iubirea ta cu mine și apoi te cerți toată ziua cu Adelina că te iubește sau nu te iubește. Eu pic de fraieră. Toată lumea are impresia că tu te dai la mine", i-a reproșat Daniela lui Radu. 

Radu a insistat: "Eu nu vreau să intru în nicio relație", după care a jignit-o pe Adelina: "Vezi că iar vorbești prost și vorbești în locul meu și ți-am zis să te oprești.

Tu te-ai duce să te... na cu oricare altul, pentru că cu mine nu a mers, doar din ambiție."

Citeste si: Andy a dezvăluit motivul pentru care nu a format un cuplu cu Ella în casa Puterea Dragostei: ,,Nu puteam să am o relație, din cauza lui Jador"

"Eu nu am făcut niciun gest către niciun băiat. M-ai făcut să râd și apoi m-ai acuzat că sunt falsă. Eu eram într-o stare proastă, eram supărată. Atunci eram iubita ta și nici nu te-a interesat cum mă simt", a izbucnit Adelina.

Radu a declanșat apoi un alt front de război, cu fosta parteneră Adriana, căreia i-a reproșat că avea gura până la urechi când Jador i-a făcut un compliment.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Îți place de el, ți-a crescut ego-ul peste 800, numai așa stăteai toată un zâmbet.

Te cred și eu, e un om cu bani, e cântăreț, are de toate", a criticat-o Radu pe Adriana. Concurenta s-a apărat, spunându-i să-l ia el pe Jador dacă îi place așa de mult.

Momente tensionate în gala de duminică la "Puterea Dragostei"

Așadar, în ediția de duminică 21 noiembrie, tensiunea va pluti în casa iubirii, pentru că vor fi foarte multe certuri și discuții aprinse între concurenți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de duminică, 21 noiembrie. Vezi show-ul în regim LIVE VIDEO  aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si