Baiţ sau marinadă pentru carnea de porc. O reţetă excepţională de friptură pentru ziua de Crăciun
Baiţ sau marinadă pentru carnea de porc. V-am pregătit o rețetă de marinadă pentru carnea de porc. Iată cum trebuie să marinezi carnea de porc pentru o friptură delicioasă de Crăciun!
Author: Alina Raducu joi 23 decembrie 2021 , 14:02
Baiţ sau marinadă pentru carnea de porc. Baiţul sau marinada pentru carnea de porc se prepară de obicei, din timp și se păstrează la frigider până la 5 zile, într-un recipient etanș.
Află cum trebuie să prepari marinada pentru o friptură de porc delicioasă, pe care să o servești la masa de Crăciun!
Începe prin a pune toate ingredientele menționate mai sus într-un bol și amestecă bine pentru a le combina.
După care, se toarnă marinada peste cotlete și se masează marinada în carne. Se dă la frigider între 30 de minute și 24 de ore înainte de utilizare.
Atsfel, pentru a o putea păstra pe o perioadă mai lungă, pune carnea marinată în congelator. Pentru a o dezgheța, pune carnea în frigider peste noapte sau scufundă recipientul sigilat într-un bol cu apă rece. Este bine să schimbi apa la fiecare 30 de minute până când carnea este decongelată.