Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România a fost nevoit să achite cea mai mare despăgubire din istoria sa. Aceasta a atins suma de 5.3 milioane de euro, după ce un român a produs un accident în Franța.

Citeste si: Accident mortal în județul Iași: Un tânăr de 19 ani s-a stins din viață după ce a ajuns cu mașina în șanț

5,3 milioane de euro, despăgubire în urma unui accident produs de un român

„Este vorba de peste 5,3 milioane euro din care cea mai mare parte reprezintă despăgubiri pentru cheltuieli de spitalizare, pierderi de venit, asistenţă medicală, adaptarea locuinţei s.a. la care se mai adaugă o rezervă de daune rămasă de 4,5 milioane euro, astfel încât despăgubirea finală se va ridica la aproximativ 9,8- 10 milioane euro", a comunicat BAAR.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit în Giurgiu. Un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni după ce a coborât din autobuzul şcolar

Bărbatul a circulat cu o viteză mai mare față de cea admisă

Investigația arată că bărbatul a circulat cu viteza de 89 de km/h, limita fiind de 70 de km/h, și a intrat în coliziune cu un autivehicul care se deplasa regulamentar din sens opus.

Incidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a două femei, dar și avarierea totală a celuilalt autoturism.
Vinovăția a fost stabilită de organele de cercetare din Frața, iar suma pentru despăgubire a fost stabilită pe cale amiabială.

Citeste si: Accident în Reșița. O mașină a rămas fără motor după ce a lovit un stâlp și un alt vechicul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si