În vagonul  construit în 1973 încă există scaunul conductorului și balustradele, precum și noi facilități, inclusiv o terasă.

Citeste si: VIDEO| Atac într-un tren din Tokyo. 17 persoane sunt rănite, iar un bărbat se află în stare critică

Vagonul este situat în orașul Decorah, statul Iowa

Jim Dotzenrod a condus pe lângă un șir de astfel de vagoane din Decorah de câteva ori înainte să arunce o privire mai îndeaproape în 2016.

Proprietarul vagoanelor  nu a dorit să vândă vreunul dintre cele 10 vehicule pe șine, iar bărbatul a trebuit să-și caute singur unul.

Astfel a găsit un vagon la un centru de reciclare, unde urma să fie tăiat pentru fier. Jim Dotzenrod a ajuns la un acord să cumpere vagonul de 23,5 tone cu 8.000 de dolari.

Jim Dotzenrod este un tâmplar pensionat care anterior a transformat un siloz atașat la ferma sa într-o cazare populară pe Airbnb. Mutarea vagonului de la centrul de colectare de fier vechi pe proprietatea bărbatului a fost dificilă, fiind nevoie de un camion, o macara și un lift.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Fiica lui Dotzenrod, Danielle, în vârstă de 42 de ani, a declarat că tatăl ei a cumpărat șine de tren adevărate pentru a le folosi ca bază pentru vagon.

Un vagon vechi de tren a fost transformat de către un bărbat în cazare premium pentru turiști

Un vagon vechi de tren a fost transformat de către un bărbat în cazare premium pentru turiști

[Sursa foto: Digi24]

Citeste si: VIDEO| Un tren a spulberat un camion rămas blocat pe calea ferată. Imagini cu accidentul

Renovarea vagonului a costat 4.000 de dolari

Procesul de renovare a costat 4.000 de dolari și a implicat și spălarea cu presiune pentru a scoate mirosul de diesel.

Vagonul are un pat matrimonial și un set de paturi suprapuse care poate ține până la patru oameni. De asemenea, înăuntru se află o bucătărie cu cuptor cu microunde și frigider, o baie și o plită cu două arzătoare, precum și un minibar pentru cocktailuri. Proprietatea are aer condiționat, Wi-Fi și TV.

Danielle a spus că tatăl ei și-a folosit măiestria în tâmplărie pentru a înlocui metalul cu lemn. Întregul proiect de renovare a durat aproape șase luni și a fost finalizat în noiembrie 2016.

Astfel de proiecte există și în statul american Pennsylvania, unde sunt vagoane transformate în cazări sau motel pentru turiști.

Citeste si: VIDEO -Un tânăr s-a electrocutat pe tren, se pare ca să facă un selfie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si