La casa fostei concurente de la "Puterea Dragostei" Daiana Marcu a izbucnit un incendiu chiar în noaptea de Revelion. Vedeta făcut anunțul neașteptat în cadrul unei sesiuni de întrebări pe Instastory, unde a răspuns curiozităților adresate de urmăritorii ei, potrivit Wowbiz.

Citeste si: Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, anunț important despre căsătorie

Daliana de la "Puterea Dragostei": "Nu o să uit niciodată acea zi"

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că nu va uita niciodată seara de Revelion, fiind seara în care a avut loc tragedia„Nu cred că am să uit vreodată acea zi. În noaptea aceea mi-a ars casa...”, a scris Daiana Marcu pe rețeaua de socializare.

Întrebată de la ce a pornit incendiul, bruneta a mărturisit că motivul este în continuare necunoscut, însă există mai multe piste.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei apariție incendiară în noaptea dintre ani! Cu ce bărbat misterios a petrecut aceasta sărbătorile de iarnă?

Cel mai probabil, flăcările au pornit din cauza petardelor și artificiilor aruncate în noaptea de trecere dintre ani.  „Nu știm nici noi... probabil de la petarde, artificii, nu știm”,  a răspuns Daiana.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În ciuda acestui moment dificil, Daiana Marcu a mărturisit că se bucură că nu au existat victime și nimeni din familia ei nu este rănit. 

Daiana, apariții incendiare pe Instagram

După ce a părăsit casa „Puterea Dragostei”, Daiana Marcu a suferit mai multe schimbări fizice, iar bruneta s-a transformat într-o bombă sexy.

Daiana a trecut printr-o serie de transformări fizice, a slăbit foarte mult și și-a făcut o intervenție la nivelul sânilor.

Postările provocatoare ale Daianei pe Instagram au fost la un las de a fi interzise de regulile instagramului, fiind mult prea sexy.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si