Jador s-a iubit pentru o scurtă perioadă cu Ella, cei doi fiind împreună pe ascuns și niciodată public. Deși au participat amândoi la "Puterea Dragostei", între ei nu a existat o relație, ci doar tachinări. Relația lor a fost una destul de secretă, scrie Wowbiz.ro.

Citeste si: Furtună în casa "Puterea Dragostei". Un concurent a fost descalificat și un al doilea a plecat acasă

Ella de la "Puterea Dragostei", ironie la adresa Georgianei Elisei

Ella Tina nu a ratat ocazia de a o înțepa pe Georgiana Elisei, după ce actuala iubită lui Jador a decis să recurgă la ajutorul medicului estetician.

Recent, bruneta a făcut un live pe TikTok, în timp ce se afla în mașină cu o altă tânără. Printre altele, Ella a făcut o remarcă subtilă la adresa Georgianei Elisei.

Internauții sunt de părere că Ella o atacă pe Georgiana, prin tot ce a spus în live: “După ce merg la estetician, după ce îmi rezolv problemele la estetician, cu nasul”, a spus ironică, Ella.

Jador și Georgiana Elisei au format multă vreme un cuplu

[Sursa foto: Kanal D]

Jador și Georgiana, vizită la o clinică de înfrumusețare

După mai multe despărțiri și împăcări,  Jador s-a întors la marea lui iubire, Georgiana  Cei doi se cunosc de mici, iar Jador pare din ce în ce mai îndrăgostit de ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După participarea în cadrul  emisiunii „Puterea Dragostei”,  Jador a devenit cunoscut și iubit de foarte multe femei. Cântărețul a trăit o poveste de dragoste răsunătoare cu Simina, dar și cu Ela, însă n-a fost să fie.

În tot acest timp, acasă se pare că îl aștepta Georgiana Elisei, cu care se iubea din copilărie.

Citeste si:  Alex Zănoagă suferă după despărțirea de Simina. Ce s-a întâmplat la două zile după ce el și-a făcut bagajele și a plecat: „A plâns”

Recent, Jador și-a făcut mai multe proceduri la o clinică specializată, însă nu știm dacă și Georgiana Elisei a avut parte de un astfel de răsfăț.

După ce au ieșit din clinică, fostul concurent „Puterea Dragostei” și-a condus iubita către bolidul său de lux și au plecat spre casa lui Jador.

După ce Jador a rămas o perioadă de timp singur, după despărțirea de Georgiana Elisei, cântărețul părea că și-a refăcut viața și a intrat într-o relație cu o tânară tatuator de profesie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si