Sorana Cîrstea  (31 ani, locul 38 WTA) a obţinut o victorie rapidă, cu 6-2, 6-4, în faţa jucătoarei slovace Kristina Kucova (31 de ani, 96 WTA). Sorana Cîrstea  s-a impus într-o oră şi 16 minute, după ce a condus în permanență ostalitățile și a înregistrat o singură dată egalitate, 1-1, în debutul actului secund.

Citeste si: Simona Halep a debutat cu victorie la Australian Open. "Întotdeauna e complicat primul meci"

Dacă va mai câștiga un meci la Melbourne, Sorana Cîrstea își va egala cel mai bun rezultat al său aici, optimile de finală, fază atinsă în 2017.

Cu cine va juca Sorana Cîrstea în turul al treilea

Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 221.000 de dolari australieni şi 130 de puncte WTA, iar în turul al treilea o va înfrunta pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova (30 ani, 11 WTA), finalistă anul trecut la Roland Garros.

Citeste si: Simona Halep are cale liberă la Australian Open. Veste bună pentru toți fanii româncei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Viitoarea adversară a Soranei Cîrstea a dispus miercuri cu 6-2, 6-2 de jucătoarea australiană Samantha Stosur.  

Bilanţul Sorana Cîrstea și rusoaică este egal până în acest moment, 3-3, dar rusoaica are avantaj 2-1 pe hard. Pavliucenkova a câştigat ultimul duel cu Cîrstea, în 2018, la Eastbourne (iarbă), cu 2-6, 7-5, 6-4, potrivit Agerpres.

Citeste si: O nouă lovitură pentru Novak Djokovic după plecarea din Australia

Și în primul tur de la Australia Open Sorana Cîrstea (31 ani, 38 WTA) a învins-o fără drept de apel, cu 6-2, 6-2, pe valoroasa jucătoare cehă Petra Kvitova (31 ani, 19 WTA), după o oră şi 11 minute. Kvitova a câştigat primul ghem în ambele seturi, dar apoi românca a controlat jocul şi s-a impus clar.

Simona Halep, meci dificil pentru accesul în turul 3 la Australian Open

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) o întâlnește în turul 2 la Australian Open pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA).

Meciul va fi ultimul al zilei la Melbourne, astfel că va începe în jurul orei 12:00, ora României. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si