Cristi Marinescu a intrat într-un dialog contondent cu Radu, după ce liderul băieților a ajuns în casa fetelor și a început să aibă dispute cu Maria, dar și cu alte concurente.

Cristi Marinescu l-a luat la întrebări pe Radu: "De ce te-ai dus în casa fetelor, ca să vorbești tot cu noi de fapt? Dacă vorbește tot cu noi, să vină aici, nu să stea acolo.

S-a liniștit conflictul de acolo, vino înapoi, sau stai cu iubita ta", i s-a adresat Cristi Marinescu lui Radu.

Citeste si: Mădălina de la „Puterea Dragostei”, confirmată pozitiv cu COVID-19

Cristi Marinescu, acuzat de Radu că face jocurile altor concurenți 

Radu nu a rămas fără o reacție după ce Marinescu l-a acuzat că a făcut scandal în casă în ultimele două săptămâni. S-a declanșat un război verbal între cei doi:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Salut, Marinescule, trăiești? Văd că acum ai aliați în casă. Maria minte, eu nu fac nimic, nu le dau idei altora.

Le spun eu ce să facă? ce, sunt copiii de clasa I? Marinescu încearcă să vă întărâte pe voi, mai bagă câte o strâmbă", a replicat Radu.

Cristi Marinescu le-a repoșat băieților că îi fac interesul lui Radu. "Oricum, problema e alta. Voi când vorbiți sau vă certați cu Radu, vorbiți tot cu Marinescu, vă zice fratele vostru ca să știți. Da? Marinescu 1 și Marinescu 2", a completat fostul concurent de la "Puterea Dragostei".

Citeste si: Aya și Andrei s-au împăcat! Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Cristi Marinescu și Maria mai rămân în emisiunea "Puterea Dragostei"

Moderatoarea emisiunii "Puterea Dragostei", Mihaela Cristina Dorobanțu  a făcut mai multe anunțuri oficiale în gala de duminică, printre care și cel referitor la prelungirea vizitei celor doi invitați din sezonul anterior- Maria și Cristi Marinescu.

Citeste si:  Roxana Buzoiu le-a prezentat fanilor noul membru al familiei. Șatena este în culmea fericirii

"Un alt anunț îi privește pe cei doi invitați din această săptămână: Maria și Marinescu. Dorim să-i felicităm, pentru că au știut cu adevărat să arate puterea dragostei, vorbind deschis despre culisele relației lor. deși nu a avut nicio miză, și-au dat toate cărțile pe față. Credem că cei doi mai au multe de arătat în casă și le oferim șansa de a mai rămâne o vreme alături de noi", a transmis Cristina Dorobanțu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si