Clipul unei tinere a ajuns viral pe reţelele de socializare. Ca parte a unei provocări pentru contul său de TikTok, fata s-a lăsat filmată în timp ce înţeapă mai multe prezervative apoi le pune înapoi pe raft, într-un supermarket.

Tânăra a primit o provocare pe TikTok

Ba chiar mai mult, tânăra râde în timp ce desface o cutie de prezervative, le înţeapă cu un ac de siguranţă, spunând:  „Unul din trei, care sunt şansele”.

 

"Doar la casă le-am găsit dar n-am avut cum face asta lângă casele de marcat deci am mers pe alt raion", a explicat în dreptul videoclipului. Tânăra merge apoi spre casele de marcat şi pune cutia cu prezervative înapoi pe raft.

Nu este singurul clip ce a ajuns viral. Tânăra are peste 1 milion de like-uri şi aproape 100.000 de foloweri, ea publică constant filmări cu provocări sau videoclipuri cu mesaje şi ipostaze indecente.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Alte imagini cu pensiuni și vile care au devenit ținta vandalilor în noaptea dintre ani uluiesc opinia publică

"Spărgătorul de capete", provocarea MORTALĂ de pe TikTok. Măsuri drastice

Provocarea prevede 3 persoane și se numește „skullbreaker", sau "spărgătorul de capete". În timp ce pentru două dintre ele totul este o glumă pentru popularitate, a treia habar nu are ce urmează să i se întâmple. Astfel, doi dintre ei îi explică celui de-al treilea cum trebuie să sară, pentru ca mai apoi să îi reteze pur și simplu picioarele.

Ei bine, deși nu pare, acest nou trend poate duce la probleme grave de sănătate, de la lovituri puternice la cap și spate, până la comă și chiar moarte. 

Autoritățile din Thailanda au luat deja măsuri și s-au văzut nevoite să emită avertizări către populație să nu cumva să ia parte la periculosul trend, iar în America, mama unui băiețel a făcut publice imagini cu starea lui după ce a ajuns în spital.

Citeste si: Sarmalele- vedete pe Tik Tok


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si