Incidentul a avut loc în jurul orei 4.30. Camerele de supraveghere montate în Piața Libertății au surprins trei tineri care au furat două butelii de la o terasă din Piața Libertății și una de la o terasă de pe strada Vasile Alecsandri.

Tinerii au fost duși la secția de poliție

„Imediat a fost direcționat un echipaj, care i-a depistat pe aceștia în Piața Mărăști.

Cei trei au vârste cuprinse între 15 și 28 de ani și sunt din Eșelnița – Mehedinți, Timișoara și Ghiroda – Timiș.”, anunță reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Video au observat azi-noapte, în jurul orei 04.30, pe camerele de supraveghere din Piața Libertății, trei tineri care au sustras două butelii de la o terasă din Piața Libertății și una de la o terasă de pe str. Vasile Alecsandri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei trei tineri au fost predați polițiștilor de la Secția 1 Timișoara, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Citeste si: Percheziții DIICOT în trei județe: Mașini în valoare de mii de euro și utilaje agricole, furate din Franța și Italia. Autoturismele erau vândute în România

Hoți de catalizatoare, prinși de polițiști, la Timișoara

Dosar penal pe numele a trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, toți cu cazier, la Timișoara.

Ei sunt cercetați penal după ce au fost prinși că au furat un catalizator de pe o mașină. Indivizii sunt deja trimiși în judecată pentru că au mai fost prinși în timp ce încercau să fure catalizatoare.

Cei trei indivizi, doi în vârstă de 19 și unul de 23 de ani, au furat, în 9 ianuarie, catalizatorul de pe un autoturism parcat pe strada Uranus din Timișoara. Mașina cu care se deplasau a fost filmată de camerele de supraveghere montate în zonă, iar în 17 ianuarie, polițiștii de la Secția 2, împreună cu cei din Jebel, au reușit să îi identifice și i-au dus la audieri.

Citeste si: Gălățeancă prinsă când fura din locuințele clienților ei din piață

VIDEO: Imagini surprinse de camerele de supraveghere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si