Andra Volos, fosta concurentă „Puterea Dragostei” a apelat la operația de liposucție, chiar dacă mulți consideră că nu avea nevoie. Andra este foarte mulțumită de rezultat și susține că poate mânca ce își dorește.

Andra Volos a încins instagramul după operație

Andra Voloș și-a surprins fanii cu câteva fotografii încendiare în care se vede clar ce abdomen frumos și bine lucrat are.

Fosta concurentă nu doar că arată bine, dar le-a povestit fanilor și cât de bine se simte.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'', nu se lasă influențat de părerile oamenilor: ,,Care vor mă iubesc, care nu, nu''

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Sunt foarte bine! Priviți aici! Și partea bună este că pot mânca cât vreau și ce vrea iar abdomenul meu rămâne același, nu se umflă, nu se balonează.", a declarat Andra Voloș pe Instagram.

Care a fost reacția fanilor

Fanii Andrei de pe instagram au rămas surprinși de cât de bine arată, după operația de liposucție, astfel că nu s-au putut abține să nu lase o reacție.

Citeste si: Iancu Sterp, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'' a dezvăluit ce se va întâmpla cu Beni: ,,Eu te ajut și tu mă dai la poliție."

Fotografia Andrei a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri și sute de comentarii, în care fanii îi fac numeroase complimente. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si